ИЗБЕРЕТЕ ВАШИЯ ПЛАН!

Започнете бизнеса си сега! Неограничен трафик! Непрекъсната работа! Сигурна защита!

Старт

60,00лв. /Година
  • 1 процесорно ядро (CPU)
  • 1GB памет
  • 30GB SSD пространство
  • Неограничен трафик
  • 1 IPv4 Address
  • 1 Gbps свързаност
  • Сигурна DDoS защита
  • Linux Операционна система
  • 24/7 техническа поддръжка
  • Пълен root достъп

Имате въпроси?

Свържете се с нашия екип по продажби за съдействие. – [email protected]

Мощни сървъри

Вашия сървър ще работи от машина с два Intel Xeon E5-2697 v2 процесора, 256GB RAM, двойно-резервирани захранвания и двойно-резервирана мрежова свързаност. Виртуалният сървър (VPS) е самостоятелен сървър, който работи заедно с други виртуални сървъри на една физическа машина. Работата на виртуалния сървър е изцяло независима от тази на останалите VPS-и на същата машина. Всеки VPS може да има различни параметри, като SSD, RAM-памет и операционна система. Ако подредим в ценово отношение споделен (shared) хостинг, VPS и нает сървър, виртуалният сървър взима най-доброто от другите две – ниската цена на обикновения хостинг и мощта на наетия сървър.

Сигурна защита

FreeUniBG.eu набляга на DDoS защитата, защото тя е от изключителна важност за сигурността на услугата. Доверихме се на Voxility като надежден представител на DDoS защитата ни. Разполагаме с допълнителна DDoS защита. разположена на физически сървъри, за да гарантираме качеството и непрекъсваемосттана услугата, както и хардуерен FireWall, който гарантира напълно защитена услуга. Ако желаете да използвате хостинга си за гейм сървъри, то DDoS защитата е задължителна. Имаме дългогодишен опит в тези среди и сме се уверили, че атаките в тези среди са с 90% повече.

Разполагаме с физически Hardware FireWall, който се грижи за безпроблемната и непрекъсната работа на всички услуги. Firewall и DDoS Protection, е сървър с мрежови интерфейси 10G или 40G, който работи като Layer2 transparent bridge на VLAN-и или физически портове. Той инспектира преминаващият трафик в реално време за потенциален зловреден такъв. Поради анализирането на трафика в реално време практически няма нужда от време за сработване. Когато зловреден трафик бъде засечен, той бива филтриран. Към системата за защита има допълнителен сървър за мониторинг и анализ на целият трафик, като информацията се събира в база данни и се ползва за статистики, графики на трафика, логове на изминали атаки. Можем да спрем всякакъв тип DDoS атаки.

Инфраструктура

Оборудването на FreeUniBG.eu е разположено в един от най-модерните дейта центрове в България – Sofia Data Center / Neterra. Всички сървъри са снабдени с пълна 10 Gbps връзка. Свързаността, която предлагаме за всяка наша услуга е 1 Gbps (1000Mbps) симетрична скорост за България и чужбина (bulgarian/international). Компанията има изградена физическа взаимна свързаност (cross-connect) с едни от най-големите български доставчици и оператори на интернет услуги посредством BGP сесия. Дейта центъра разполага с 48V захранване N+1, резервирано A+B в комуникационен шкаф. Осигуряваме отлична свързаност за България и чужбина чрез двойно резервирано BGP от BIX.BG.
FreeUniBG.eu притежава собствена мрежа CIDR с реални статични IPv4 адреси и ги предоставя напълно безплатно на клиентите си за всяка услуга.
FreeUniBG.eu Гарантира непрекъсната свързаност до интернет без DROP на сесиите, загуба на пакети и недостъпност до български и чуждестранни ISP.